Skip to main content

Bedrijfsuitje

Met het bedrijf eropuit in midden Nederland

Sylfe biedt ontspannende zeiltochten voor zowel particulieren als bedrijven. Onze bedrijfsuitjes met de Ebenhaëzer combineren vaak zeilen met serieuze bedrijfsactiviteiten. Denk aan meetings, teambuilding, vergaderingen, excursies of het afscheid van een collega. Voor kleine groepen is het schip een ideale, alternatieve locatie, ver weg van de gebaande paden en tegen een zeer concurrerende prijs.

Een voorbeeld van ons aanbod: start de ochtend met een overleg aan boord, gevolgd door een lunch en een middag zeilen. Dit arrangement is al beschikbaar vanaf 75 euro euro per persoon (vergaderarrangement). Koffie en thee zijn bij dagtochten standaard inbegrepen.

Ontdek de perfecte balans tussen werk en ontspanning met Sylfe in Midden-Nederland!

Vergaderen en zeilen

Vergaderochtend op het water: een unieke ervaring! Begin uw dag met een productieve vergadering aan boord. Na een heerlijke lunch aan boord, zetten we gezamenlijk koers en gaan we zeilen. Om de dag perfect af te sluiten, genieten we van een smakelijke schippersmaaltijd of barbecue op een prachtig eiland.

Kortom, een complete zeilervaring waarbij niets ontbreekt. Van ontspannen en relaxed zeilen tot teambuilding en actief zeilen – alles is mogelijk! Lees meer

Invulling zeiltocht, teambuilding en teamuitje

Tijdens het zeilen wordt iedereen aan boord betrokken bij het bedienen van het schip. Het is een mix van inspanning en ontspanning. De tocht draait om ontspanning en relaxen, maar kan ook dienen als een gelegenheid voor teambuilding, waarbij actief en zelfstandig platbodemzeilen centraal staat!

De laatste jaren is volgens een speciaal ontwikkeld programma de zeiltocht gebruikt om vaardigheden van de deelnemens te beoordelen en te ontwikkelen. Denk daarbij aan leiderschapskenmerken en samenwerken in een groep. Het is zelfs mogelijk een professionele teambuilder de dag te laten beoordelen en te evalueren.

Catering aan boord, barbecue op een eiland en all-in prijzen zijn mogelijk.  Uiteraard hoeft er niets voor de inwendige mens te ontbreken. Sylfe kan het eten en drinken volledig verzorgen. Denk aan een lunch, schippersmaaltijd, koud buffet of een gezellige barbecue op een eiland ter afsluiting. Het is ook mogelijk te gaan zeilen voor een all-In prijs voor eten en drinken.

Personeels- of afdelingsuitje

Steeds vaker wordt het personeel van grotere bedrijven een aantal activiteiten aangeboden waaruit gekozen kan worden.
Sylfe heeft zo al meerdere malen een invulling gegeven aan een deel van een groter programma.

Centrale ligging, goed bereikbaar vanuit alle windstreken

Dankzij de centrale ligging is Zeewolde uitstekend bereikbaar vanuit alle richtingen. Zowel qua afstand als reistijd is het een ideale locatie. Deelnemers uit de Randstad en Zuid-Nederland besparen al snel 1,5 uur reistijd in vergelijking met andere aanbieders in de Friese Wateren. Bovendien is parkeren op het afgesloten haventerrein bij de boot gratis!

Organiseer bij ons jouw bedrijfsuitje, personeelsuitje, afdelingsuitje, teamuitje, relatiebeheer, klantenbeheer, training, teambuilding, bedrijfspromotie, managementsessie of bedrijfsfeestje met je eigen kleine groep. Volledige  catering aan boord is mogelijk voor een zorgeloze ervaring.

Ontdek de voordelen van Zeewolde voor jouw volgende evenement!


  • Bedrijfsuitje op het water

    • Centraal in Nederland
    • Zeilen verbindt, relaties versterken
    • Balans tussen werk en ontspanning