Skip to main content

Bedrijfsuitje

Met het bedrijf erop uit in midden Nederland

Sylfe verzorgt ontspannende zeiltochten voor zowel particulieren en als bedrijven. De bedrijfuitjes met de Ebenhaëzer zijn vaak een combinatie van zeilen met een serieuze bedrijfsactiviteit. Denk hierbij aan een meeting, teambuiding, vergadering, excursie of afscheid van een collega. Voor kleine groepen is het schip een ideale alternatieve locatie, volledig los van gebaande wegen en voor een zeer concurrerende prijs.

Voorbeeld:  In de ochtend overleg aan boord met een lunch en een middag zeilen. Dit kan al vanaf 62 euro per persoon.  Koffie en thee is bij dagtochten standaard inbegrepen.

Vergaderen en zeilen

Kom bijvoorbeeld een ochtend vergaderen aan boord. Na de  lunch, aan boord, gaan we gezamenljk zeilen. Om de dag compleete te maken sluiten we deze af met bijvoorbeeld een  schippersmaaltijd of barbecue op een prachtig eiland. Eventueel is het mogelijk een extra boot te regelen als de groep uit meer dan 12 personen bestaat.

Kortom: Lekker zelf meezeilen, waarbij niets hoeft te ontbreken.
Van ontspannen en relaxed zeilen tot teambuilden en actief zeilen!

Invulling zeiltocht, teambuilding en teamuitje

Tijdens het zeilen worden alle opvarenden betrokken bij de bediening van het schip. Het is een afwisseling van inspanning en ontspanning. De reis staat vaak in het teken van ontspanning en relaxen maar kan zeker de basis zijn van daadwerkelijk teambuilden met actief zelfstandig platbodemzeilen!

De laatste jaren is volgens een speciaal ontwikkeld programma de zeiltocht gebruikt om vaardigheden van de deelnemens te beoordelen en te ontwikkelen. Denk daarbij aan leiderschapskenmerken en samenwerken in een groep. Het is zelfs mogelijk een professionele teambuilder de dag te laten beoordelen en te evalueren.

Catering aan boord, barbecue op een eiland en all-in prijzen zijn mogelijk.  Uiteraard hoeft er niets voor de inwendige mens te ontbreken. Sylfe kan het eten en drinken volledig verzorgen. Denk aan een lunch, schippersmaaltijd, koud buffet of een gezellige barbecue op een eiland ter afsluiting. Het is ook mogelijk te gaan zeilen voor een all-In prijs voor eten en drinken.

Teambuilden i.s.m. People Plus

In samenwerking met Piet Hoekstra (People Plus) hebben we een teambuildingsprogramma uitgewerkt met het schip. De werktitel is "spoedcursus platbodemzeilen". Na een korte instructie en demonstratie van de schipper gaan de cursisten zelf schipperen en alle activiteiten om het schip te besturen, uitvoeren. Uiteraard houdt de schipper een oogje in het zeil met het oog op de veiligheid voor de deelnemers. De training is gericht op het groepsproces, leiderschap en communicatie.

Personeels- of afdelingsuitje

Steeds vaker wordt het personeel van grotere bedrijven een aantal activiteiten aangeboden waaruit gekozen kan worden.
Sylfe heeft zo al meerdere malen een invulling gegeven aan een deel van een groter programma.

Centrale ligging, goed bereikbaar vanuit alle windstreken

Door de centrale ligging komen mensen vanuit alle windstreken naar Zeewolde. Zowel in kilometers uitgedrukt, als in reistijd, is het een aantrekkelijke locatie voor alle Nederlanders. Voor deelnemers uit de Randstad en zuid Nederland scheelt het al snel 1,5 uur reistijd ten opzichte van de overige aanbieders in de Friese Wateren! Het parkeren op het afgesloten haventerrein bij de boot is gratis!

Met je eigen kleine groep: Een bedrijfsuitje, personeelsuitje, afdelingsuitje, teamuitje, relatiebeheer, klantenbeheer, personeelsuitje, afdelingsuitje, training, teambuilding, bedrijfspromotie, managementsessies, bedrijfsfeestje.
Volledige catering aan boord mogelijk.

  • Bedrijfsuitje op het water

    • Centraal in Nederland
    • Relatiebeheer aan boord, samen onder zeil
    • Teambuilding in samenwerking met People Plus